Dao môsse aug biej zien!

Onder de naam ‘Party On’ is het daags na het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) nog een keer feest in Kessel. Op zaterdagavond 27 januari 2018 komen bekende artiesten naar Kessel om het feestpaviljoen nog eens op de kop te zetten. Een vette line-up met publiektrekkers O’G3NE en de Edwin Evers Band, maar ook Frans Duijts, George Baker en Henk Dissel zijn van de partij. Dave Roelvink mag de avond afsluiten met een DJ-set.

Party On staat symbool voor het muziekfestijn wat Stichting LVK Kessel organiseert daags na het meest gewaardeerde vastelaoves-evenement. De 42e editie wordt het grootste LVK ooit in de historie van dit Limburgse volksfeest. Het feestpaviljoen van 4.200 m2 en 9 meter hoog wordt gebouwd door Neptunus Structures en zal plaats gaan bieden aan liefst 6.000 feestvierende carnavalisten. Tevens wordt er een verhoogd VIP-deck voor 700 gasten gebouwd.

Alle commissies zijn druk in de weer met de voorbereidingen voor het feestweekend. Voorzitter van Stichting LVK Kessel Maurice Vervoort is blij met de extra feestavond: ”Al maanden zijn we bezig met de organisatie en vanaf het begin hebben we de intentie gehad om er een feestweekend van te maken. Met het programma voor de zaterdagavond hebben we een mooie mix van artiesten – voor jong en oud – en ook nog eens écht avondvullend. Bovendien zou het zonde zijn om dit feestpaviljoen voor slechts één avond te gebruiken.”

Programma en kaartverkoop

Het programma voor de zaterdagavond start om 19.00 uur en de zaal is geopend vanaf 18.00 uur. De volgende artiesten zullen we verwelkomen:

O’G3NE – Dave Roelvink (DJ-set) – Edwin Evers Band – Ed Sheeran Experience
Henk Dissel – Big, Black & Beautiful – Anita Doth (ex 2 Unlimited) – George Baker Frans Duijts – Marcel Fisser Band – DJ Alex van Oostrum

Early-bird kaarten zijn t/m 15 december a.s. verkrijgbaar via Ticketmaster en kosten
€ 19,95 per stuk. All-in VIP tickets zijn verkrijgbaar à €65,-.

Bewaren

Bewaren